Click here to skip to this page's main content.

New to the Open Library? — Learn how it works
We need a book cover for: Vepra letrare  100 vjet vetmi
Last edited anonymously
March 2, 2012 | History
Vepra letrare 100 vjet vetmi
Naim Frashëri

Vepra letrare 100 vjet vetmi
dua te di referatin
by

Published by Shtëpia Botuese "Naim Frashëri" in Tiranë .
Written in Albanian.

Table of Contents

1. Në vend të parathënies. Bagëti e bujqësija. Luletë e verësë. Pellazgët-Shqipëtarët
2. Vjersha për mësonjëtoret e para. Parajsa dhe fjala fluturake. Fletore e bektashinjet
3. Ëndërrimet. Dëshira e vërtetë e Shqiptarëve. Dashuria. Iliada
4. Historia e Skënderbeut
5. Qerbelaja
6. Mësime. Katër stinët. Letërkëmbimi
7. Vepra letrare
pedagogjike.

Classifications

Library of Congress PG9621 .F74 1995

The Physical Object

Pagination 7 v. :

ID Numbers

Open Library OL426809M
LC Control Number 98132883

Read

No readable version available.

Borrow

Try a WorldCat search?

Buy

Add an ISBN to link to booksellers

Lists

You could add Vepra letrare 100 vjet vetmi to a list if you log in.

History Created April 29, 2009 · 7 revisions
Download catalog record: RDF / JSON / OPDS

March 2, 2012 Edited by 82.114.73.126 Edited without comment.
November 25, 2010 Edited by 84.22.49.166 Edited without comment.
January 9, 2010 Edited by 82.114.71.98 Edited without comment.
December 11, 2009 Edited by WorkBot link works
April 29, 2009 Edited by 79.126.176.203 Edited without comment.