Click here to skip to this page's main content.

New to the Open Library? — Learn how it works
Last edited by readys2001
November 19, 2011 | History

Dulag Nalaktak 1 edition

By unknown author
Cover of: Dulag Nalaktak by

Read

No readable version available.

Lists

You could add Dulag Nalaktak to a list if you log in.
Zut alors! There's no description for this book yet. Can you help?
There is only 1 edition record, so we'll show it here...  •  Add edition?

Dulag Nalaktak

Published 2006 by Kiblat Buku Utama in Bandung, Indonesia .
Written in Sundanese.

About the Book

Numutkeun Kang Ibing mah, nulis carita humor téh leuwih hésé ti batan ngabodor dina panggung. “Ngabodor dina panggung mah langsung katénjo seuri jeung teu seurina jelema téh. Ari ku tulisan mah, teuing.”
Dulag Nalaktak téh mangrupa buku kumpulan carita humor Usép Romli H.M. anu panganyarna. Tina judulna gé moal boa bakal ngahudang ka­pana­saran. Mun henteu ngeunah seuri nepi ka ngehkey nyeri kulit beuteung jeung sééleun, atuh sakurang-kurangna nu maca bakal imut kanjut. Tapi mun rék sura-seuri sorangan, omat kudu luak-lieuk heula bisi aya nu nyérangkeun.

The Physical Object

Format
Paperback
Pagination
144p.
Number of pages
144
Dimensions
21 x 14.5 x 0.7 centimeters

ID Numbers

Open Library
OL25105433M
ISBN 10
979-631-67-8

History Created November 19, 2011 · 2 revisions Download catalog record: RDF / JSON

November 19, 2011 Edited by readys2001 Edited without comment.
November 19, 2011 Created by readys2001 Added new book.