Open Library logo
New Feature: You can now embed Open Library books on your website!   Learn More
Last edited by readys2001
November 20, 2011 | History

Polemik Undak-Usuk Basa Sunda 1 edition

Cover of: Polemik Undak-Usuk Basa Sunda | Ajip Rosidi, Saini K.M., Popo Iskandar

No ebook available.


Prefer the physical book? Check nearby libraries with:


Buy this book


There's no description for this book yet. Can you add one?
There is only 1 edition record, so we'll show it here...  •  Add edition?

Polemik Undak-Usuk Basa Sunda

Published 2007 by Kiblat Buku Utama in Bandung, Indonesia .
Written in Sundanese.

About the Book

Naha enya undak-usuk basa Sunda téh teu perlu dipaliré deui lantaran teu luyu jeung alam démokrasi tur mangrupa warisan jaman féodal?
Dina ieu buku, kalayan tandes Ajip Rosidi nembrakkeun pamadeganana. Dipairan ku lima tokoh Sunda: Saini K.M., Djadja Sargani, Fatimah Idat, Béni Setia, jeung Popo Iskandar. Teu kantun, Dodong Djiwapradja gé nyodorkeun sawanganana sa-cara gamblang. Kacindekanana moal hamham deui milu ngarojong tarékah urang nanjeurkeun cecekelan, kumaha jeung rék dikumahakeun undak-usuk basa Sunda téh dina kamekaran basa jeung kahirupan urang Sunda umumna.

The Physical Object

Format
Paperback
Pagination
96p.
Number of pages
96
Dimensions
21 x 14.5 x centimeters

ID Numbers

Open Library
OL25105534M
ISBN 10
979-3631-96-1

History

Download catalog record: RDF / JSON
November 20, 2011 Edited by readys2001 Edited without comment.
November 20, 2011 Created by readys2001 Added new book.