Click here to skip to this page's main content.

New Feature: You can now embed Open Library books on your website!   Learn More
Last edited by readys2001
November 20, 2011 | History

Tatarucingan Urang Sunda 1 edition

Cover of: Tatarucingan Urang Sunda | Rachmat Taufiq Hidayat, Darpan Ariawinangun

No ebook available.


Prefer the physical book? Check nearby libraries powered by WorldCat


Buy this book


Jeepers. There's no description for this book yet. Can you help?
There is only 1 edition record, so we'll show it here...  •  Add edition?

Tatarucingan Urang Sunda

Published 2006 by Kiblat Buku Utama in Bandung, Indonesia .
Written in Sundanese.

About the Book

Sanajan tatarucingan parantos lami dipikawanoh ku urang Sunda, tapi dugi ka danget ayeuna, teu acan seueur anu leukeun ngempelkeunana dina wa­ngun buku. éta baé dina mangsa saratus taun téh, urang ngan ukur mendakan opat buku tata­rucingan. Padahal, tatarucingan urang Sunda téh teras nambihan ti wanci ka wanci, sumebar saca­ra lisan di kalangan barudak Sunda, sareng baca­car dina majalah-majalah basa Sunda.
Ieu buku midangkeun sawatara conto tata­ru­cing­an anu mindeng jadi bungbu heureuy urang Sun­da, pangpangna di lingkungan barudak.

The Physical Object

Format
Paperback
Pagination
64p.
Number of pages
64
Dimensions
21 x 14.5 x centimeters

ID Numbers

Open Library
OL25105527M
ISBN 10
979-3631-66-X

History Created November 20, 2011 · 2 revisions Download catalog record: RDF / JSON

November 20, 2011 Edited by readys2001 Edited without comment.
November 20, 2011 Created by readys2001 Added new book.