Click here to skip to this page's main content.

New to the Open Library? — Learn how it works
Last edited by readys2001
November 20, 2011 | History

Tatarucingan Urang Sunda 1 edition

Cover of: Tatarucingan Urang Sunda by Rachmat Taufiq Hidayat, Darpan Ariawinangun

Read

No readable version available.

Lists

You could add Tatarucingan Urang Sunda to a list if you log in.
Yikes! There's no description for this book yet. Can you help?
There is only 1 edition record, so we'll show it here...  •  Add edition?

Tatarucingan Urang Sunda

Published 2006 by Kiblat Buku Utama in Bandung, Indonesia .
Written in Sundanese.

About the Book

Sanajan tatarucingan parantos lami dipikawanoh ku urang Sunda, tapi dugi ka danget ayeuna, teu acan seueur anu leukeun ngempelkeunana dina wa­ngun buku. éta baé dina mangsa saratus taun téh, urang ngan ukur mendakan opat buku tata­rucingan. Padahal, tatarucingan urang Sunda téh teras nambihan ti wanci ka wanci, sumebar saca­ra lisan di kalangan barudak Sunda, sareng baca­car dina majalah-majalah basa Sunda.
Ieu buku midangkeun sawatara conto tata­ru­cing­an anu mindeng jadi bungbu heureuy urang Sun­da, pangpangna di lingkungan barudak.

The Physical Object

Format
Paperback
Pagination
64p.
Number of pages
64
Dimensions
21 x 14.5 x centimeters

ID Numbers

Open Library
OL25105527M
ISBN 10
979-3631-66-X

History Created November 20, 2011 · 2 revisions Download catalog record: RDF / JSON

November 20, 2011 Edited by readys2001 Edited without comment.
November 20, 2011 Created by readys2001 Added new book.