Click here to skip to this page's main content.

New to the Open Library? — Learn how it works
Want to support Open Library? Until April 30, we'll double your donation! Help us build the great digital library.
Last edited by readys2001
November 20, 2011 | History

Surat keur Bandung 1 edition

Cover of: Surat keur Bandung by Paguyuban Panglawungan Sastra Sunda

No ebook available.


Prefer the physical book? Check nearby libraries powered by WorldCat


Oh, pooh. There's no description for this book yet. Can you help?
There is only 1 edition record, so we'll show it here...  •  Add edition?

Surat keur Bandung
Kumpulan Sajak Paguyuban Panglawungan Sastra Sunda

Published 2006 by Kiblat Buku Utama in Bandung, Indonesia .
Written in Sundanese.

About the Book

Kota Bandung téh merenah pisan upami disebat Kota Inspirasi, pangpangna kanggo para sastra­wan Sunda, hususna panyajak.
Niténan sajak-sajak dina ieu buku, ébréh pisan kaayaan dayeuh Bandung ti mangsa ka mangsa nu diserat ku panyajak unggal entragan. Ditingal tina titimangsana, sajak-sajak dina ieu buku téh ngagambarkeun kaayaan Bandung ti taun 1957 dugi ka 2005. Sanaos sajak nu kapidangkeun di dieu téh henteu lengkep saban taun, nanging ditingal dina panyajakna mah méh saban en­tragan kawakilan.

The Physical Object

Format
Paperback
Pagination
76p.
Number of pages
76
Dimensions
21 x 14.5 x centimeters

ID Numbers

Open Library
OL25105526M
ISBN 10
979-3631-65-1

History Created November 20, 2011 · 3 revisions Download catalog record: RDF / JSON

November 20, 2011 Edited by readys2001 Edited without comment.
November 20, 2011 Edited by readys2001 Edited without comment.
November 20, 2011 Created by readys2001 Added new book.