Click here to skip to this page's main content.

New Feature: You can now embed Open Library books on your website!   Learn More
Last edited by readys2001
November 20, 2011 | History

Mangsi Asih Kalam Tresna 1 edition

Cover of: Mangsi Asih Kalam Tresna | Paguyuban Panglawungan Sastra Sunda

No ebook available.


Prefer the physical book? Check nearby libraries powered by WorldCat


Buy this book


Yikes! There's no description for this book yet. Can you help?
There is only 1 edition record, so we'll show it here...  •  Add edition?

Mangsi Asih Kalam Tresna
Kumpulan surat cinta

Published 2006 by Kiblat Buku Utama in Bandung, Indonesia .
Written in Sundanese.

About the Book

Paguyuban Panglawungan Sastra Sunda
TÉMA cinta nu kapihatur dina ieu buku diwujudkeun dina rupi-rupi kaayaan: rasa bagja, brangta, sugema, sono, égo, sedih, peurih, honcéwang, ngawang-ngawang, waas, tur baluas. Kapan lebah dinya pisan onjoyna rasa cinta téh. Cinta mah sajuta rasa, mam­puh meruhkeun angkuh, sakti ngikis kaijid, luhung mupus adigung; malah nu borangan jadi ludeungan, nu galak jadi taak. Singsaha waé nu keur diayun-ambing ku cinta, moal ngitung untung rugi, jauh tina lewang jeung longkéwang; nu kebek dina dada nya éta geter asmara. Ieu buku midangkeun serat cinta kénging welasan pangarang Sunda.

The Physical Object

Format
Paperback
Pagination
64p.
Number of pages
64
Dimensions
21 x 14.5 x centimeters

ID Numbers

Open Library
OL25105525M
ISBN 10
979-3631-73-2

History Created November 20, 2011 · 2 revisions Download catalog record: RDF / JSON

November 20, 2011 Edited by readys2001 Edited without comment.
November 20, 2011 Created by readys2001 Added new book.