Click here to skip to this page's main content.

New to the Open Library? — Learn how it works
Last edited by readys2001
November 19, 2011 | History

Béntang Pasantrén 1 edition

By unknown author
Cover of: Béntang Pasantrén by

Read

No readable version available.

Lists

You could add Béntang Pasantrén to a list if you log in.
Oy vey. There's no description for this book yet. Can you help?
There is only 1 edition record, so we'll show it here...  •  Add edition?

Béntang Pasantrén

Published 2006 by Kiblat Buku Utama in Bandung, Indonesia .
Written in Sundanese.

About the Book

Béntang Pasantrén nyaritakeun katresna santri ka putra ajenganana anu jadi rebutan lurah santri jeung santri kahot séjénna. Ku katapisna dina nyusun ungkara anu direumbeuy ku humor jeung kekecapan has pasantrén—beunang nyutat tina Qur’an, hadis, jeung kitab lianna, ieu karya Usép Romli H.M. téh kaasup kana karya petingan anu milu ngabeung­har­an sastra Sunda.

The Physical Object

Format
Paperback
Pagination
72p.
Number of pages
72
Dimensions
21 x 14.5 x centimeters

ID Numbers

Open Library
OL25105432M
ISBN 10
979-3631-71-6

History Created November 19, 2011 · 2 revisions Download catalog record: RDF / JSON

November 19, 2011 Edited by readys2001 Edited without comment.
November 19, 2011 Created by readys2001 Added new book.