Sgrub chen bkaʼ brgyad bde gśegs ʼdus pa. - Gter-bdag-gliṅ-pa ʼGyur-med-rdo-rje, 1646-1714. ([Dalhousie : Phun-gliṅ gsuṅ rab ñams gso rgyun spel par khaṅ, 1967)
Esoteric Buddhist rituals connected with the Lho gter of the Nyingmapa sect of Tibetan Buddhism.
Sgrub chen bkaʼ brgyad bde gśegs ʼdus paʼi las byaṅ bde chen poʼi rnam rol źes bya ba brgyud ʼdebs mṅon rtogs daṅ bcas pa -- Sgrub chen bkaʼ brgyad bde gśegs ʼdus paʼi sgrub khog dṅos grub gter mdzod gsal baʼi me loṅ -- Bstan pa skyoṅ baʼi dan can chen po rnams kyi phrin las doṅs grub mtsho źes bya ba rjes ʼbraṅ daṅ bcas pa.
In Tibetan.
Keywords: Rñiṅ-ma-pa (Sect) -- Rituals -- Texts -- Early works to 1800.