Click here to skip to this page's main content.

 Hello!   Open Library is participating in our eBook lending program. Browse the growing lending library of over 250,000 eBooks!

Site Search

Site Search
We need a book cover for: Plani dhe programi mësimor i fazës së parë të edukimit dhe të arsimit të mesëm të orientuar
Last edited by LC Bot
December 27, 2011 | History
Plani dhe programi mësimor i fazës së parë të edukimit dhe të ar ...
Pokrajinski zavod za unapređen ...

Plani dhe programi mësimor i fazës së parë të edukimit dhe të arsimit të mesëm të orientuar
[Enti Krahinor të Studimit dhe të Përparimit të Arsimit e të Edukimit ; redaktorë Vojislav Okileviq ... et al.].

Published by Bashkësia Krahinore Vetqeverisëse e Interesit në Arsim dhe Edukim : Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore i KSAK in Prishtinë .
Written in Albanian.

Edition Notes

Albanian or Serbo-Croatian (Roman)

Series Buletini arsimor i Krahinës Socialiste Autonome të Kosovës ;, numri 3
Genre Curricula.

Classifications

Library of Congress LB1725.Y8 P6 1977

The Physical Object

Pagination 425 p. ;
Number of pages 425

ID Numbers

Open Library OL4209545M
LC Control Number 80488922

Read

No readable version available.

Borrow

Try a WorldCat search?

Buy

Add an ISBN to link to booksellers

Lists

You could add Plani dhe programi mësimor i fazës së parë të edukimit dhe të arsimit të mesëm të orientuar to a list if you log in.

History Created April 1, 2008 · 4 revisions
Download catalog record: RDF / JSON / OPDS

December 27, 2011 Edited by LC Bot import new book
December 14, 2009 Edited by WorkBot link works
December 14, 2009 Edited by WorkBot link works
April 1, 2008 Created by an anonymous user Initial record created, from Scriblio MARC record.