Plani dhe programi mësimor i fazës së parë të edukimit dhe të ar ...
Pokrajinski zavod za unapređen ...

Plani dhe programi mësimor i fazës së parë të edukimit dhe të arsimit të mesëm të orientuar

Published by Bashkësia Krahinore Vetqeverisëse e Interesit në Arsim dhe Edukim : Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore i KSAK in Prishtinë .
Written in Albanian.

Edition Notes

Albanian or Serbo-Croatian (Roman)

Series Buletini arsimor i Krahinës Socialiste Autonome të Kosovës ;, numri 3
Genre Curricula.

Classifications

Library of Congress LB1725.Y8 P6 1977

The Physical Object

Pagination 425 p. ;
Number of pages 425

ID Numbers

Open Library OL4209545M
LC Control Number 80488922

No ebook available.


Buy this book

Add an ISBN in order to
link to booksellers


History Created April 1, 2008 · 4 revisions Download catalog record: RDF / JSON / OPDS

December 27, 2011 Edited by LC Bot import new book
December 14, 2009 Edited by WorkBot link works
December 14, 2009 Edited by WorkBot link works
April 1, 2008 Created by an anonymous user Initial record created, from Scriblio MARC record.