Click here to skip to this page's main content.

New to the Open Library? — Learn how it works
Cover of: Filmi artistik shqiptar, 1957-1984 by Abaz Hoxha
Last edited anonymously
December 27, 2010 | History
Cover of: Filmi artistik shqiptar, 1957-1984 by Abaz Hoxha

Filmi artistik shqiptar, 1957-1984
filmografi
by

Published by Shtëpia Botuese "8 Nëntori" in Tiranë .
Written in Albanian.

About the Book

Është një filmografi e plotë për filmat artistikë të prodhuar nga kinostudio “Shqipëria e re” dhe Radiotelevizioni shqiptar e hulumtuar me saktesi shkencore dhe rezultat i një pune këmbëngulëse disavjeçare. Jepen të gjithë filmat artistikë të renditur kronologjikisht, minutazhi, metrazhi, autorët dhe interpretuesit, viti i prodhimit, premiera, çmimet, titujt e nderit me të cilët janë nderuar autorët, interpretuesit dhe filmat në festivale kombëtare e ndërkombëtare, përmbajtje e shkurtër dhe jehona që ka patur në shtyp /bibliografia/. Libri është i pajisur edhe me 72 faqe fotografi , kuadro nga filmat dhe çaste xhirimi.

Edition Notes

Includes bibliographical references and indexes.

Classifications

Library of Congress PN1998 .H69 1987

The Physical Object

Pagination 363 p., [40] p. of plates :
Number of pages 363

ID Numbers

Open Library OL2273977M
LC Control Number 89163310

Read

No readable version available.

Borrow

Try a WorldCat search?

Buy

Add an ISBN to link to booksellers

Lists

You could add Filmi artistik shqiptar, 1957-1984 to a list if you log in.

History Created January 16, 2009 · 6 revisions
Download catalog record: RDF / JSON / OPDS

December 27, 2010 Edited by 93.39.245.71 Edited without comment.
August 13, 2010 Edited by WorkBot merge works
April 13, 2010 Edited by Open Library Bot Linked existing covers to the edition.
December 9, 2009 Edited by WorkBot link works
January 16, 2009 Edited by 82.106.71.224 Edited without comment.