Open Library logo
New Feature: You can now embed Open Library books on your website!   Learn More
Last edited anonymously
March 20, 2012 | History

Ibrahim Kadriu

1945 -

Ibrahim Kadriu lindi më 8 Janar 1945 në Zheger të Gjilanit. Shkollën fillore e ekreu ne vendlindje në vitin 1959 kurse atë të mesmen e mësuesisë në Gjilan me 1964. Studimet pasuniversitare i kreu në Prishtine. Ka një opus të gjere te krijimtarisë letrare. Sot ai jeton dhe vepron ne Prishtine.

5 works Add another?

Sorting by Most Editions | First Published | Most Recent

Photo of Ibrahim Kadriu
Places

Lists

Links (outside Open Library)

No links yet. Add one?

History

Download catalog record: RDF / JSON
March 20, 2012 Edited by 46.19.224.237 Edited without comment.
April 12, 2010 Edited by Open Library Bot Added photos to author pages.
October 24, 2009 Edited by 91.187.103.60 Edited without comment.
August 21, 2008 Edited by RenameBot fix author name
April 1, 2008 Created by an anonymous user initial import